Novosti

Postovani klijenti, pozivamo Vas da nas posetite na sajmu gradjevine u Beogradu, hala 1-arena, stand 1121. Ocekuje Vas sajamski popust od 20% na sve nase proizvode. Dobrodosli!
 

Firma MARMIL ove godine slavi  24.ti rodjendan. Tim povodom na sajmu gradjevine predstavice dva nova proizvoda- pergola Home Deco I pergola Urban style.

Osluskujuci zahteve trzista I kupaca, proizvodni process I tehnicke karakteristike proizvoda unapredjeni su u korist dugotrajnosti, izuzetne stabilnosti I krajnjeg kvaliteta, kao I odnosa cena-kvalitet.

Firma Marmil izdaje fabricku garanciju u trajanju od 5 godina.

    Pergola model Home Deco potpuno je nova na nasem trzistu, u potpunosti zamenjuje Wood modele, dugotrajnija je i otpornija na razlicite vremenske uslove.

-Bez lakiranja i dodatne zastite konstrukcije,

- 5 standardnih dezena vakuumiranja.

-Kompletna konstrukcija pergole sacinjena je od aluminijumskih profila i INOX elemenata.

- Maksimalne dimenzije jedne pergole- 1500 x 700

-Sattler blockout opaque u 4 standandardne boje

    Pergola model URBAN STYLE

Pergola modernog dizajna, izuzetno kvalitetna i dugotrajna, stabilna i otporna na sve vrste vremenskih prilika. Izborom prave boje plastifikacije profila, u kombinaciji sa odgovarajucom bojom blockout platna, dobicete izuzetnu modernu bastu Vaseg restorana, hotela ili kafica. Krajnji izgled upotpunite LED rasvetom u toplo beloj ili hladno beloj boji, u vidu spotova ili rasvetom LED LINE, duz nosecih komponenti.

-Maksimalne dimenzije- 1300 x 900

-5 standardnih boja profila- RAL 9005, 7016,7040, 9016, 1019

-4 standardne boje blockout platna Sattler Opaque ( -30C / +70 C)