Marmil u svom proizvodnom programu  ima i pagode. Pagoda je svojevrsna  konstrukcija, nalik šatoru, sačinjena od metalne osnove  i  precizno sašivenog krovnog dela od nezapaljivog PVC platna  u više dezena i boja. Kao rezultat ručnog rada naših majstora, utkanog  u svaki deo pagoda pleni velelepnim izgledom I kvalitetom.

Pagoda RETRO
Model kojoj ukrasni elementi od kovanog gvožđa daju bogat i raskošan izgled. Postoji mogućnost šivenja  i ugradnje  baldahina na bočnim stranama pagoda, na Vaš zahtev.  Pagoda se izrađuje u standardnim dimenzijama i to 3x3m, 4x4m i 5x5m.
Mogućnost spajanja više pagoda u slučaju da postoji potreba ili Vaša želja za time. Pagoda ima široku primenu (letnjikovac, bašta na otvorenom, za slavlja, venčanja, proslave, sajmove , garaže itd.)
Zahvaljujući lakoj montaži i demontaži, ima mogućnost pomeranja  u skladu  sa Vašim željama i potrebama bez bojazni  od oštećenja prilikom rasklapanja i sklapanja.

Pagoda CLASSIC
Konstrukcija je izrađena od metalnih okruglih plastificiranih profila,u boji po želji. Pokrivku čini kvalitetno PVC platno, vodootporno i nezapaljivo.
Dostupne dimenzije su: 3x3,4x4 i 5x5 m.
Kontrukcija je montažno-demontažna, vrlo lako se rasklapa i sklapa, te je pogodna za česte promene lokacije.
Postoji mogućnost šivenja  i ugradnje  baldahina na bočnim stranama pagoda, na Vaš zahtev. 


Napomena:
- 7 standardnih RAL boja plastifikacije

- Proces cinkovanja doplaćuje se 100€ / kom.